top of page

Zoek jij naar een Zenius refurbished? Dan is je zoektocht bij deze ten einde; jij hebt namelijk Baristocraat gevonden. Ons bedrijf focust op de verkoop van refurbished machines én is de plek om je oude koffiemachine heen te brengen voor bijvoorbeeld een revisie. Ook de Zenius bieden wij je refurbished aan uit ons brede assortiment.

Zenius refurbished

De Zenius is een van de topopties die je kiest uit ons aanbod aan Nespresso Professional-koffiemachines. De Zenius is een prachtige machine. Hij is klein en compact en daardoor ideaal te plaatsen in de ruimte van jouw keuze. De refurbished koffiemachine zet je gemakkelijk thuis of bijvoorbeeld in een receptieruimte. Ook kun je hem op kantoor koffie laten zetten tijdens het werk. Als de elegante Zenuis refurbished hebt aangeschaft, moet je hem natuurlijk ook vullen met lekker koffie. Schakel ons dan in als je koffieleverancier en kies de smaak die bij je past. Wij hebben van alles; van sterk tot zeer milde koffie.

Kies voor onze elegante en compacte Zenius refurbished

Bij Baristocraat bestel je de Zenius refurbished én de heerlijke koffie die erbij hoort. Geef je wensen aan ons door, dan zorgen wij dat je de machine snel toegestuurd krijgt en nemen we samen met je onze koffieopties door. Wij horen graag van je en moedigen je aan om te bellen naar 0111-234000. Aarzel niet.

Benader ons over onze machineopties

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page