top of page

​Van de koffie op het werk zou je ook moeten kunnen genieten. Tegenwoordig drinken we op de meeste plaatsen lekker koffie. We hebben goede machines thuis staan en overal in het land schieten de gezellige koffiebarretjes als paddenstoelen uit de grond. Nu is de tijd daar om ervoor te zorgen dat goede koffie ook op het werk wordt geïntroduceerd. Reken hiervoor op Baristocraat. Wij zorgen voor een goede koffiemachine bij jou op het werk.

Koffie op het werk

Het drinken van koffie is een heerlijk manier voor jou en je collega’s om jezelf te voorzien van extra brandstof, zodat je de dag op het werk bij de horen kunt pakken. Daarnaast is het ook gewoon een erg lekker drankje, mits het goed is bereid. Nog te vaak gebruiken wij in Nederland machines die zorgen voor slappe en smaakloze koffie. Koffieleverancier Baristocraat brengt hier verandering in en biedt jou de mogelijkheid aan een kwalitatieve koffiemachine aan te schaffen voor op het werk.

Goede koffie is het betere werk

​Op ons bedrijf reken je als je een hoogwaardige refurbished koffiemachine wilt aanschaffen voor op het werk én hier graag een scherpe prijs voor wilt betalen. Wij bieden verschillende kwalitatieve opties aan die ervoor zorgen dat je geniet van de koffie de jij op het werk drinkt; van de eerste tot de laatste slok. Laat daarbij niet na ook onze professionele koffiepads voor kantoor te kopen.

Wij bieden de beste prijzen aan voor een koffiemachine op het werk

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page