top of page

Wil je kunnen rekenen op de kwaliteit van professionele koffiemachines, maar liever niet de hoogste prijs betalen? Kies dan voor onze refurbished mogelijkheden. Wie zegt dat dat je een vermogen neer moet kunnen leggen om van goede koffie te genieten? Wij bieden je bij Baristocraat graag onze professionele koffiemachines aan tegen scherpe prijzen.

Professionele koffiemachines

Ons bedrijf is ooit begonnen omdat wij merkten dat oudere koffiemachines vaak geen service meer kregen en dat was voor ons nergens voor nodig. Daarom besloten wij koffiemachineonderhoud voor deze professionele koffiemachines zelf uit te gaan voeren. Zogezegd, zo gedaan; en inmiddels is ons bedrijf ontwikkeld tot een echte machinespecialist en koffieleverancier. Om maar een voorbeeld te noemen kun jij bij Baristocraat terecht voor de revisie van je Zenius. Echter zit je bij ons ook goed als je een Zenius refurbished wilt aanschaffen.

In ons assortiment vind je refurbished professionele koffiemachines

Wil jij graag snel een van onze professionele koffiemachines kopen? Laat je dan adviseren door experts die alles weten over koffie en koffiemachines. Wij vertellen je graag wat we je aanbieden en zoeken naar een maatwerkoplossing. Bel ons via 0111-234000. Wij komen graag met je in contact.

Neem contact met ons op over professionele oplossingen

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page