top of page
cup-coffee-coffee-beans.jpg

Thermoplan B&W

background.png

Thermoplan koffiemachine bestellen

Wil je een Thermoplan koffiemachine kopen, maar hier niet al te veel geld aan kwijt zijn? Kies dan voor een refurbished exemplaar. Bij Baristocraat knappen we allerlei koffiemachines op, waarna we ze weer doorverkopen voor scherpe prijzen. Ook koffiemachines van Thermoplan worden geregeld bij ons ingeruild. Wij zorgen ervoor dat de machine weer naar behoren werkt en dat hij nog lang meegaat. Op die manier kun je voor een goede prijs een Thermoplan koffiemachine van hoogwaardige kwaliteit kopen.

De eigenschappen van
een Thermoplan koffiemachine

Er zijn voldoende redenen om voor een Thermoplan koffiemachine te gaan. Zo is er de Zwitserse precisie die je in elke apparaat van Thermoplan terugvindt. Neem bijvoorbeeld de Thermoplan Black & White 3 CTMS. Deze volautomatische koffiemachine is geschikt voor professioneel gebruik met zijn krachtige, technisch geavanceerde en innovatieve eigenschappen. Dit apparaat heeft een enorme capaciteit, want per uur kan het maar liefst 240 espresso’s, 200 koffies, 43 liter heet water, 130 cappuccino’s en 140 latte’s zetten.

Kies voor een machine die nog tijden meegaat

We streven bij het reviseren van koffiemachines te allen tijde naar perfectie. Of je nu op zoek bent naar een refurbished Thermoplan koffiemachine of een Nespresso Professional koffiemachine; je kunt er bij ons altijd op rekenen dat je een goed werkende machine koopt die nog tijden meegaat. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, dan kun je natuurlijk een beroep doen op onze reparatieservice. Bekijk ons actuele aanbod online of neem contact met ons op door te bellen naar 0111-234000.

bottom of page