top of page
Thermoplan koffiemachine
Thermoplan koffiemachine

Wil je een Thermoplan-koffiemachine bestellen, maar hier niet al te veel geld aan kwijt zijn? Kies dan voor een refurbished exemplaar. Bij Baristocraat reviseren we allerlei Thermoplan-koffiemachines, waarna we ze weer doorverkopen voor scherpe prijzen. Ook Thermoplan-koffiemachines worden geregeld bij ons ingeruild. Wij zorgen ervoor dat de machine weer naar behoren werkt en dat hij nog lang meegaat. Op die manier kun je voor een goede prijs een Thermoplan-koffiemachine van hoogwaardige kwaliteit bestellen.

Thermoplan koffiemachine bestellen

Er zijn voldoende redenen om voor een Thermoplan-koffiemachine te gaan en deze direct te bestellen bij je machinespecialist en koffieleverancier. Zo is er de Zwitserse precisie die je in elke apparaat van Thermoplan terugvindt. Neem bijvoorbeeld de Thermoplan Black & White 3 CTMS. Deze volautomatische Thermoplan-koffiezetter wil je echt aanschaffen omdat hij is geschikt voor professioneel gebruik met zijn krachtige, technisch geavanceerde en innovatieve eigenschappen.

 

Je merkt na het aanschaffen meteen de enorme capaciteit op van de Thermoplan-koffiezetter, want per uur kan hij maar liefst 240 espresso’s, 200 koffies, 43 liter heet water, 130 cappuccino’s en 140 latté’s zetten. Dat is de kracht die je aantreft bij Thermoplan-koffiemachines. Na het kopen reken je ook op ons voor het koffiemachineonderhoud.

Hierom moet je een Thermoplan-koffiemachine bestellen

We streven bij het reviseren van koffiemachines te allen tijde naar perfectie. Of je nu op zoek bent naar een refurbished Thermoplan-koffiemachine of een Nespresso Professional koffiemachine; je kunt er bij ons altijd op rekenen dat je een goedwerkende machine weet te bestellen die nog tijden meegaat.

 

Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan aan onze Thermoplan-koffiemachines, dan kun je natuurlijk een beroep doen op onze reparatieservice.

 

Bekijk ons actuele aanbod en onze accessoires online of neem contact met ons op door te bellen naar 0111-234000 voor het aanschaffen van een Thermoplan-koffiezetter.

Kies voor het aanschaffen van een echt Thermoplan-koffiezetter

bottom of page