top of page

Ben jij helemaal fan van je oude Zenius maar kan het apparaat inmiddels wel een revisie gebruiken? Reken dan op de reparatiediensten van Baristocraat. Wij hebben al menig klant mogen helpen met ons apparatenonderhoud. Geholpen door onze kennis, ervaring en hoogwaardige accessoires of onderdelen zorgen wij ervoor dat je Zenius na de revisie weer als nieuw is.

Revisie voor je Zenius

Zowel een nieuwe als een refurbished Zenius is een geweldig apparaat. Deze Nespresso professional-machine is compact en elegant, wat hem voor veel mensen perfect maakt. Ook omdat je hem gemakkelijk in iedere ruimte plaatst. Toch zal het op den duur nodig zijn om het nodige koffiemachineonderhoud voor het apparaat uit te voeren. Tijdens de revisie van je Zenius vervangen wij waar nodig onderdelen met volledig nieuwe onderdelen, ook voeren we een software-reboot uit en doen we een uitgebreide interne en externe reiniging. Jij ontvangt je apparaat als nieuw terug en doet er nog jaren mee.

Breng ons je Zenius voor een grondige revisie

Laat je Zenius door ons een revisie ondergaan, zodat hij nog vele jaren de meeste heerlijke koffie voor je blijft zetten. Bij Baristocraat staan we je graag te woord om je te ontzorgen. Bel voor meer informatie of voor het plaatsen van je bestelling naar 0111-234000. Wij zorgen vervolgens voor hoogwaardige werk en een snelle oplevering als de koffieleverancier die we zijn.

Kies voor onze hoogwaardige revisiediensten

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page