top of page

Is het tijd voor een goed koffiemachineonderhoud? Dan kunt u vast wel rekenen op de hulp van een echte koffie-expert die ook het onderhoud van uw koffiezetapparaat kan uitvoeren. Baristocraat is het bedrijf waar u naar zoekt. Wij willen altijd het beste voor onze klanten en iedereen laten genieten van de lekkerste koffie.

Koffiemachine onderhoud

​Stel het je eens voor; je loopt ’s ochtends naar je apparaat en zet een kopje koffie. Vol positieve anticipatie neem je je eerste slok. Dan val het al snel tegen; je koffie smaakt niet zo goed als normaal en dat is dus echt een gemiste kans die ervoor zorgt dat jij je dag minder letterlijk begint. Dat scenario onderstreept hoe belangrijk het is om goed koffiemachineonderhoud uit te laten voeren. De kwaliteit van de meeste koffie wordt namelijk zeer sterk beïnvloed door de kwaliteit van de machine. Als koffieleverancier en -machinespecialist weten wij dat maar al te goed. Daarom zorgen wij bij Baristocraat graag voor koffiemachineonderhoud en indien nodig voor de reparatie van je koffiezetapparaat. Dat doen wij voor verschillende machines, zoals de Nespresso Pro. Ook kunnen we voor je uit de voeten met Facotect-koffiemachines.

Reken op onze vakmensen voor uw koffiemachineonderhoud

Regelmatig onderhoud van uw koffiezetapparaat is belangrijk om de optimale werking en smaak van uw koffie te behouden. Kalkaanslag, koffieoliën en andere resten kunnen zich ophopen in de machine, wat uiteindelijk de kwaliteit van uw koffie negatief beïnvloedt. Wij nemen deze taak namelijk graag op ons. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor koffiemachineonderhoud.

Benader ons voor het onderhoud van uw koffiezetapparaat

Nieuwe en refurbished modellen

Snelle service

Koffie voor een vaste prijs

bottom of page