top of page

Heb jij op korte termijn een koffiezetapparaatreparatie nodig? Dan staan de specialisten die bij ons werken klaar om je te ontzorgen. Met een berg aan kennis en ervaring is voor de experts van Baristocraat geen koffiezetapparaatuitdaging te groot. Door het hele land verzorgen wij goed onderhoud en wanneer nodig voeren we het repareren van je koffiezetapparaat uit. Zo is jouw machine voor je het weet weer gebruiksklaar. Reken daarom op ons bedrijf als je koffiezetapparaat kapot is.

Reparatie koffiezetapparaat

Voor een echte koffieliefhebber is het een nachtmerrie; je koffiezetapparaat is kapot. Jij zit dus een tijdje zonder het zwarte goud. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je koffiezetapparaat laten repareren. Dat is het moment waarop wij voor je aan de slag gaan. Vanwege onze expertise over koffiemachineonderhoud weten wij precies wat nodig is om jou te helpen met een koffiezetapparaatreparatie. Voor je het weet geniet jij weer van koffie uit je koffiezetapparaat nadat wij hebben weten te repareren wat kapot is.

Reken op onze koffiezetapparaatreparatie als je machine kapot is

Bij Baristocraat weten we precies wat we moeten doen om verschillende soorten apparaten weer aan de praat te krijgen middels een koffiezetapparaatreparatie. Dat maakt ons bijvoorbeeld de expert die klaarstaat voor het onderhoud van je Nespresso CS100. Ook kunnen we in bepaalde gevallen een ouder koffiezetapparaat dat kapot is repareren en je vervolgens als revisiemachine aanbieden. Dit doen we bij modellen als de Gemini CS100 Refurbished. Als je het liefste je eigen machine gebruikt doen wij er alles aan om deze weer werkend te krijgen met een goede koffiezetapparaatreparatie.

Wij zorgen je door je koffiezetapparaat te repareren of je een andere te verkopen

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page