top of page

Koffiemachine van Facotec kopen

Van het merk Facotec kunt u bij Baristocraat een koffiemachine kopen. Deze apparaten zijn van uitstekende kwaliteit. We houden van kwaliteit en willen we vooral graag dat onze klanten hier gebruik van kunnen maken. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands. koffieapparaten. Zodoende hebben wij ook de ideale Facotec-espressopadmachine in ons assortiment klaarstaan.

Een koffiemachine van Facotec kopen die nog jaren meegaat

Als u van een heerlijke espresso houdt, heeft u ook een goede machine nodig. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u snel kunt beschikken over een van onze Facotec-koffiemachines. Hiervoor is het belangrijk dat wij erachter komen wat uw wensen zijn. We bespreken graag het budget dat u overheeft voor onze refurbished koffiemachines. Zo is het mogelijk om exact te bepalen welke koffiemachine van Facotec u het beste kunt kopen. Aangezien wij een echt specialist op het gebied van tweedehands koffieapparaten zijn, zijn we in staat nagenoeg nieuwstaat aan te bieden voor zeer scherpe prijzen. Met ons als uw machine- en koffieleverancier betaalt u dus nooit te veel voor het allerbeste.

De Facotec-espressopadmachine is een ideale optie wanneer u tegen een mooie prijs goede espresso wilt drinken. Wij bieden u deze optie dan ook meer dan graag aan. Neem contact met ons op wanneer u een koffiemachine van Facotec wilt kopen. Mocht u er nog niet helemaal uit zijn, bespreken we welke koffiemachine bij u past.

Schaf uw Facotec-machine bij ons aan

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page