top of page

Voor de beste Facotec-espressopadmachine wil je natuurlijk de beste machine-aanbieder vinden. Dat maken wij voor jou gemakkelijk, want het bedrijf dat jij nodig hebt is natuurlijk Baristocraat. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verkopen van refurbished koffieapparaten. Zodoende hebben wij ook de ideale Facotec-espressopadmachine in ons assortiment klaarstaan.

Facotec-espressopadmachine

Als ervaren koffieleverancier hebben wij verschillende modellen op koffiegebied zien komen en gaan. Hieruit hebben wij geconcludeerd dat veel machines te snel van de hand worden gedaan en daar zagen wij kansen in. Wij bieden daarom hoogwaardige refurbished koffiemachines aan tegen scherpe prijzen, zodat het meeste uit de apparaten wordt gehaald. Dat is duurzaam en goed voor jouw portemonnee. Via deze weg bieden wij je ook de Facotec-espressopadmachine aan. Als je van heerlijke espresso houdt, heb je ook een goede machine nodige en dat is deze zeker.

Koop een Facotec-espressopadmachine die nog jaren meegaat

De Facotec-espressopadmachine is een ideale optie als je tegen een mooie prijs goede espresso wilt drinken. Wij bieden je deze optie dan ook meer dan graag aan. Bel ons daarom op 0111-234000 met als je vragen over onze koffie en machines. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, bespreken we welke koffiemachine bij jou past.

Kies voor ons als je een refurbished koffieapparaat wil

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page