top of page

Koop de ideale refurbished koffiemachine van ons mooie bedrijf. Wij weten alles over koffie en de apparaten die nodig zijn om een lekker bakje te zetten. Verder vinden wij het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van goede koffieapparaten, zonder hier een vermogen voor te moeten neerleggen. Daarom bieden wij je bij Baristocraat graag een hoogwaardige refurbished koffiemachine aan.

Refurbished koffiemachine

Wie in Nederland een refurbished koffiemachine wil kopen, kiest voor onze apparaatexperts en koffieleveranciers. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé referentie op het gebied van revisie-apparaten, juist omdat wij ook graag service verlenen voor oudere koffiemachines. Dat doen we door koffiezetapparaatreparaties uit te voeren en de machines weer in nieuwstaat te brengen. Vervolgens bieden wij je deze voor een mooie prijs aan als hoogwaardige refurbished koffiemachine. Koop modellen als:

Refurbished Nespresso Gemini Pro

Gemini CS100 Refurbished

Gemini CS200 Refurbished

Gemini CS220 Refurbished

Zenius Refurbished

Zoals je ziet heb je bij ons meer dan genoeg keuze als je een refurbished koffiemachine wilt kopen.

Wij verkopen je de ideale refurbished koffiemachine

Voor een refurbished koffiemachine en de bijbehorende accessoires is er maar één aanbieder voor jou de beste, en dat zijn wij. Aarzel daarom nier langer en bel ons op om je wensen kenbaar te maken. Je bereikt ons door te bellen naar 0111-234000. Wij wachten je telefoontje af.

Vraag ons naar ons refurbished aanbod

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page