top of page

Jij zoekt natuurlijk naar de lekkerste koffiepads voor de beste prijs voor bij jou op kantoor. Maak dan je zoektocht gemakkelijk door het mooie assortiment van Baristocraat te bekijken. Wij verkopen namelijk verschillende soorten hoogwaardige koffiepads voor op kantoor. Je hebt keuze uit verschillende sterktes, smaakprofielen en cafeïnevrije opties.

Koffiepads voor op kantoor

Jij geeft je eigen werkdag of die van je collega’s extra energie door ervoor te zorgen dat de lekkerste koffie voor op het werk beschikbaar is. Daarmee helpen wij je bij Baristocraat graag. Wij zijn namelijk een ervaren koffieleverancier die al menig werkomgeving heeft verblijd met de lekkerste koffiepads voor op kantoor. We bieden verschillende opties aan die aantrekkelijk zijn voor jou en je collega’s, zoals de Café Royal Lungo. Bekijk ook onze verschillende Espresso Forte-pads. Drink je liever cafeïnevrij? Dan bevelen wij de Café Royal Decaffeinato aan voor je kofiepads voor op kantoor.

Onze koffiepads geven smaak aan iedere dag op kantoor

Wij zijn een echte koffiepadspecialist. Bij ons bestel jij dus de allerbeste koffiepads voor op kantoor. Als je snel over ze wilt beschikken, moedigen wij je aan om ook snel contact met ons op te nemen. Wij staan als koffieleverancier te popelen om je order te verwerken. Bel daarom naar 0111-234000 en pla

Bel ons om je pads snel te kunnen gebruiken

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page