top of page

Koffiemachinepads bestellen

Om met uw koffiemachine lekkere koffie te zetten, dient u van tevoren de juiste koffiemachinepads te bestellen. Daarom is Baristocraat de samenwerking aangegaan met Café Royal. Dit Zwitserse koffiemerk produceert namelijk uitstekende pads voor Nespresso-apparaten. Daarnaast verkopen ze een ruim aanbod aan pads voor uw koffiepadmachine. Wij bieden u namelijk de keuze aan uit koffie van diverse soorten bonen en in verschillende sterktes. U koopt uw pads eenvoudig bij ons, uw specialist in koffie.

Voor verschillende soorten machines kunt u bij ons koffiemachinepads bestellen

Voor de meeste mensen is koffie veel meer dan een warme drank, het drinken van uw bakje is als een ritueel; een moment waarmee u uzelf oplaadt. Om optimaal te genieten, heeft u ook optimale kwaliteit nodig natuurlijk. Dat is precies wat wij u als koffieleverancier aanbieden met onze pads voor koffie, die smaakt alsof hij is bereid door een echte specialist. Wat voor soort koffiemachinepads voor uw koffiepadsmachine wilt u bestellen? U heeft bij ons de keuze uit de volgende smaken voor uw koffiepadsmachine:

Elk van deze pads voor koffie die u bij ons als specialist kunt kopen, past perfect in een koffiepadsmachine van Nespresso Pro. Wanneer u bij ons een tweedehands of gereviseerde koffiepadsmachine koopt, kunt u dus het beste ook deze koffiemachinepads bestellen, want dan weet u zeker dat u de juiste koffie voor uw machine in huis haalt. test

Wilt u ons inschakelen als uw specialist en via ons pads kopen voor de lekkerste bakjes koffie? Bij ons kunt u koffiemachinepads bestellen en we voorzien u graag van advies. Plaats vandaag nog uw bestelling. Reken ook op ons wanneer uw koffiepadsmachine onderhoud nodig heeft, gereviseerd moet worden of wanneer u bijbehorende accessoires wilt bestellen. Wij hebben hiervoor alle benodigde gereedschappen, schoonmaakmiddelen en software in huis.

Vraag een specialist om advies over pads voor de beste koffie

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page