top of page

Bij Baristocraat kun je terecht om heerlijke Lungo koffiepads van Café Royal te bestellen, maar ook voor bijvoorbeeld Forte pads. Alle smaakvolle varianten van Café Royal kun je eenvoudig bij ons online bestellen, omdat we een samenwerking met hen zijn aangegaan. Wij geloven in de kracht van Café Royal en hun innovatieve houding bij het vinden van de beste smaakcombinaties. Niet voor niets is Delica AG (het moederbedrijf van Café Royal) uitgegroeid tot een van de grootste koffiebranderijen van Zwitserland. Naast kwalitatieve koffie en krachtige, innovatieve smaken, staat dit merk voor duurzaamheid. Genoeg redenen dus om Lungo koffiepads of een van de andere smaken van Café Royal, zoals Forte pads, te bestellen.

Lungo koffiepads en andere smaken van Café Royal

Om te weten welke koffiepads je het beste koopt, is het natuurlijk wel handig te weten waarin de verschillende smaken zich onderscheiden. Zo zijn de Lungo koffiepads ideaal voor liefhebbers die graag nootachtige en chocoladeachtige smaken bestellen, in combinatie met karamelaroma. Houd je meer van een krachtige smaak en een intensief aroma? Dan passen de Café Royal Ristretto pads beter bij jou. Of wil je liever een aromatisch gebrande koffie met een intense, lang aanhoudende smaak? Dan zijn de Café Royal Lungo Forte pads de beste keuze. Ontdek de verschillende smaken door hun beschrijving te lezen. Welke smaak van koffie past het beste bij jou?

De eigenschappen van Lungo koffiepads en andere varianten

Uniek aan het bestellen van de koffiepads van Café Royal, zoals de Forte pads, is dat ze compatibel zijn gemaakt voor alle Nespresso machines. Denk maar eens aan Nespresso Gemini Pro. Ook zijn de koffiepads geschikt voor de Nespresso Aguila 420. Ga jij voor de Lungo koffiepads van Café Royal, voor de Lungo Forte pads of toch liever een andere optie? Maak je keuze en plaats je bestelling bij ons als jouw koffieleverancier vandaag nog. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000.

Bestel deze koffiepads voor in je Nespresso machine

Café Royal koffie

bottom of page