top of page

Bij Baristocraat kunt u terecht om heerlijke Lungo-koffiepads, Lungo Forte-pads en andere pads van Café Royal te bestellen. Dankzij onze samenwerking met Café Royal heeft u keuze uit alle smaakvolle varianten. Wij geloven in de kracht van Café Royal en hun innovatieve houding bij het vinden van de beste smaakcombinaties. Niet voor niets is Delica AG (het moederbedrijf van Café Royal) uitgegroeid tot een van de grootste koffiebranderijen van Zwitserland. Naast kwalitatieve koffie en krachtige, innovatieve smaken, staat dit merk voor duurzaamheid. Genoeg redenen dus om Lungo-koffiepads, Lungo Forte-pads of een van de andere smaken van Café Royal te bestellen.

Lungo-koffiepads en andere smaken van Café Royal

Om te weten welke koffiepads u het beste koopt, is het natuurlijk wel handig te weten waarin de verschillende smaken zich onderscheiden. Zo zijn de Lungo-koffiepads ideaal voor liefhebbers die graag nootachtige en chocoladeachtige smaken bestellen, in combinatie met karamelaroma. Houdt u meer van een krachtige smaak en een intensief aroma? Dan passen de Café Royal Ristretto-pads beter bij u. Wilt u liever een aromatisch gebrande koffie met een intense, lang aanhoudende smaak? Dan zijn de Café Royal Lungo Forte-pads de beste keuze. Bekijk ons gehele assortiment en ontdek de verschillende smaken.

De eigenschappen van Lungo-koffiepads en de andere varianten

Gaat u voor de Lungo-koffiepads van Café Royal, voor de Lungo Forte-pads of toch liever een andere smaak? Uniek aan het bestellen van de Lungo Forte-pads en Lungo-koffiepads van Café Royal, is dat ze geschikt zijn voor alle Nespresso-machines, zoals de Nespresso Gemini Pro en de  Nespresso Aguila 420. Maak uw keuze en plaats uw bestelling bij ons als uw koffieleverancier vandaag nog.

Bestel deze koffiepads voor in uw Nespresso-machine

Café Royal koffie

Nieuwe en refurbished modellen

Snelle service

Koffie voor een vaste prijs

bottom of page