top of page
Nesprresso service
Nespresso koffiemachie

Wanneer je budget beperkt is en je wel graag kwaliteitskoffie in huis haalt, kun je het beste kiezen voor een refurbished exemplaar van de Nespresso Gemini Pro. Bij Baristocraat bieden we onze klanten de mogelijkheid hun oude machines in te wisselen voor een nieuwere variant. De oude machines die wij dan krijgen, knappen we op in onze geoutilleerde werkplaats. Hier beschikken we over al het gereedschap, alle software en al de schoonmaakapparatuur die we nodig hebben om een koffiemachine weer als nieuw te maken.

Refurbished Nespresso Gemini Pro

Wij zijn gespecialiseerd in Nespresso Professional-koffiemachines. Echter kunnen wij ook Thermoplan koffiemachines kunnen we uitstekend opknappen. Heb je interesse in een refurbished Nespresso Gemini Pro of in een andere refurbished koffiemachines van Nespresso of Thermoplan? Bekijk dan zeker eens ons aanbod online. Je kunt er bij ons te allen tijde op vertrouwen dat we de machine nauwkeurig hebben opgeknapt en dat deze nog tijden meegaat. Zo bespaar je dus heel wat kosten op een machine van hoogwaardige kwaliteit.

​Bestel een refurbished Nespresso Gemini Pro bij de specialist

Heb je ons actuele aanbod bekeken maar zit hier niet de refurbished Nespresso Gemini Pro tussen die je zo graag wil hebben? Neem dan gerust contact met ons op om van ons je machinespecialist en koffieleverancier te maken. Wellicht zijn we op dat moment bezig met de revisie van een exemplaar dat jouw interesse wekt. Ook voor eventuele andere vragen over koffie kun je ons uiteraard benaderen. Bel naar 0111-234000 en wij helpen je graag.

Informeer naar ons aanbod

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page