top of page
Koffiepads voor kantoor

Nieuwe en refurbished modellen

Snelle service

Koffie voor een vaste prijs

Reparatie aan uw refurbished Aguila-machine

Bent u in het bezit van een refurbished Aguila-machine die toe is aan reparatie? En zoekt u daarom een expert die ook oudere machines kan opknappen? Voor dit soort werkzaamheden staat het team van Baristocraat graag voor u klaar. In tegenstelling tot Nespresso zelf, nemen wij ook machines aan die ouder zijn dan vijf jaar. Wij geloven er namelijk in dat deze machines met een juiste opknapbeurt nog vele jaren goed werken. Dat scheelt u weer in de aankoop van een nieuwe koffiemachine!

Heeft u een refurbished Aguila-machine die reparatie behoeft?

Wanneer uw refurbished Aguila-machine niet meer naar behoren werkt, kunt u de reparatie ervan het beste overlaten aan specialist en koffieleverancier Baristocraat. Alleen dan bent u er namelijk van verzekerd dat u machine na de reparatie weer jarenlang meegaat. Wat begon als een hobbyklus is uitgegroeid tot een ware organisatie: Baristocraat. Inmiddels hebben we genoeg ervaring opgebouwd om waardevolle reparaties uit te voeren. Dit doen we op alle soorten Nespresso professional-apparaten. We beschikken zelfs over een werkplaats met de nodige gereedschappen, software en schoonmaakapparatuur, zodat u ook voor Nespresso-onderhoud bij ons goed zit.

Laat de reparatie van uw refurbished Aguila-machine over aan een specialist

Wij hebben de kennis om uw Nespresso Aguila te repareren wanneer deze defect is. Bent benieuwd wat wij voor uw refurbished Aguila-machine kunnen betekenen wat betreft de reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen op het gebied van koffie!

Vraag naar de mogelijkheden

bottom of page