top of page

Welke koffiemachine past bij mij?

Vraagt u zich af: "welke koffiemachine past het beste bij mij?" Dan staat Baristocraat voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment aan zowel gereviseerde als splinternieuwe koffiemachines van Nespresso. We bieden diverse modellen aan, die variëren in functie, grootte en ontwerp, zodat u een koffiemachine vindt die aansluit bij uw voorkeuren.

Welke koffiemachine past het best bij mij qua specificaties?

Als u zich afvraagt ‘welke koffiemachine past het best bij mij?’ dan is het slim om eens op uw gemak ons aanbod te bekijken. Per machine hebben we alle belangrijke specificaties voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies hoeveel zeteenheden de machine heeft, wat de afmetingen zijn en hoeveel de machine weegt. Ook vindt u eenvoudig terug welke koffies u met een bepaalde machine kunt zetten. Twijfelt u tussen verschillende nieuwe of refurbished machines? Dan voorzien we u als koffieleverancier uiteraard graag van advies op maat.

Vraagt u zich af ‘welke koffiemachine past bij mij?’ en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van uw keuze? We werken samen met Café Royal, een Zwitsers koffiemerk dat heerlijke koffie produceert voor Nespresso pro-machines. Deze samenwerking stelt ons in staat om u niet alleen te adviseren over de technische aspecten van koffiemachines, maar ook om u te begeleiden in hoe u de beste koffie-ervaring thuis of op kantoor kunt creëren. Neem contact met ons voor advies.

Ontdek uw ideale koffiemachine

Nieuwe en refurbished modellen

Snelle service

Koffie voor een vaste prijs

bottom of page