top of page

Vraag jij jezelf af; welke koffiemachine past bij mij? Dan helpt Baristocraat uit Burgh-Haamstede, nabij Middelburg je graag. Je hebt bij ons de keuze uit diverse gereviseerde en nieuwe koffiemachines van Nespresso en Aequinox. Hierdoor is er altijd wel een machine die perfect op jouw wensen aansluit.

Welke koffiemachine past bij mij?

Als je je afvraagt ‘welke koffiemachine past het best bij mij?’ dan is het slim om eens op je gemak ons aanbod te bekijken. Per machine hebben we alle belangrijke specificaties voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies hoeveel zeteenheden de machine heeft, wat de afmetingen zijn en hoeveel de machine weegt. Ook vind je eenvoudig terug welke koffies je met een bepaalde machine kunt zetten. Twijfel je tussen verschillende machines? Dan voorzien we je als koffieleverancier uiteraard graag van advies op maat.

Welke koffiemachine past het best bij mij qua specificaties?

Vraag jij je af ‘welke koffiemachine past bij mij?’ en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000. We voorzien je graag van advies en helpen je om jouw ideale koffiemachine te vinden. Daarnaast zijn we ook jouw koffieleverancier. We werken namelijk samen met Café Royal, een Zwitsers koffiemerk dat heerlijke koffie produceert voor Nespresso pro machines.

Ontdek jouw ideale koffiemachine

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page