top of page

Koffiemachine voor zakelijk gebruik huren

Wanneer u een koffiemachine voor een korte tijd of langere tijd nodig heeft, is het verstandig om deze zakelijk te huren bij Baristocraat. Op deze manier heeft u alles wat u nodig heeft om de lekkerste koffie te zetten voor uw bijeenkomst. Wanneer u kiest voor huren, is dit inclusief onze onderhoudsservice. Zo zit u nooit zonder koffie, ook wanneer uw apparaat defect is.

Een koffiemachine voor zakelijk gebruik kort of lang huren

Dankzij ons ruime aanbod kunt u altijd wel een koffiemachine voor zakelijk gebruik huren die bij uw wensen past. Wij verhuren diverse Nespresso-machines. Welke machine u het best huurt, hangt van de vereisten af. Wilt u bijvoorbeeld enkel gewone koffie zetten of dient de machine ook in een handomdraai cappuccino’s en latte macchiato’s te kunnen zetten? En hoeveel zeteenheden heeft u nodig? We helpen u natuurlijk graag om de ideale machine te vinden voor uw gelegenheid. Natuurlijk is alleen het zakelijk huren van een koffiemachine niet genoeg om goede koffie te kunnen zetten. U heeft tevens pads voor de koffiemachine nodig. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij een koffieleverancier als ons terecht. We werken namelijk samen met het Zwitserse koffiemerk Café Royal. Zo geniet u van de lekkerste koffie.

Voor een zakelijke evenement kunt u bij ons een koffiemachine huren. In ons brede verhuuraanbod vindt u zeker wat u zoekt, ook wanneer u als particulier een koffiemachine wilt huren. U bepaalt zelf de looptijd van de huurperiode, bijvoorbeeld 12 of 48 maanden. Vraag een offerte bij ons aan. Met onze professionele ondersteuning en topkwaliteit koffiemachines wordt elk zakelijke gelegenheid een succes.

Vraag een offerte bij ons aan

Nieuwe en refurbished modellen

Snelle service

Koffie voor een vaste prijs

bottom of page