top of page

Als je een koffiemachine nodig hebt, maar slechts voor korte tijd, is het verstandig om deze zakelijk te huren bij Baristocraat. Dan heb je tijdens je evenement alles wat je nodig hebt om de lekkerste koffie te zetten en hoef je je niet druk te maken over het onderhoud van de machine. Het zakelijk huren van een koffiemachine biedt ook uitkomst wanneer je eigen machine onderhouden wordt. Zo zit je namelijk nooit zonder koffie.

Koffiemachine zakelijk huren

Dankzij het ruime aanbod kun je bij ons altijd wel een koffiemachine zakelijk huren die perfect op je wensen aansluit. Je hebt namelijk de keuze uit diverse machines van Nespresso en Aequinox. Welke machine je het best huurt, hangt van de vereisten af. Wil je bijvoorbeeld enkel gewone koffie zetten of moet de machine ook in een handomdraai cappuccino’s en latte macchiato’s kunnen zetten? En hoeveel zeteenheden heb je nodig? We helpen je natuurlijk graag om de ideale machine te vinden voor jouw evenement.

Een koffiemachine die perfect bij je zakelijk event past huren

Natuurlijk is alleen het zakelijk huren van een koffiemachine niet genoeg om goede koffie te kunnen zetten. Je hebt namelijk ook pads voor de koffiemachine nodig. Ook hiervoor kun je uitstekend bij Baristocraat in Burgh-Haamstede, nabij Middelburg terecht. We werken namelijk samen met het Zwitserse koffiemerk Café Royal. Met de pads van dit merk zet je eenvoudig de lekkerste koffie. Je vindt ze door van ons je koffieleverancier te maken.

Alles wat je nodig hebt om de lekkerste koffie te zetten

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page