top of page
Nesprresso service
Nespresso koffiemachie

Met een Nespresso pro zet je de lekkerste koffie. We begrijpen het bij Baristocraat uit Burgh-Haamstede, nabij Middelburg, dan ook erg goed dat je zo’n machine wilt aanschaffen of laten onderhouden, zodat je er nog lang van geniet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je Nespresso pro machine door ons te laten reviseren of een refurbished machine aan te schaffen. Zo profiteer je van heerlijke koffie zonder de hoofdprijs te betalen voor een goede machine.

Een gereviseerde of refurbished Nespresso pro

Er zijn verschillende Nespresso pro modellen die je bij ons refurbished koopt of laat reviseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Nespresso Aguila of Gemini Pro. Of je nu voor refurbished of revisie kiest: in beide gevallen ben je een stuk goedkoper uit dan bij nieuwkoop, maar heb je alsnog een uitstekend functionerende koffiemachine. Wanneer we jouw Nespresso pro machine reviseren, vervangen we de onderdelen door nieuwe originele onderdelen. Dit biedt onder andere uitkomst wanneer de machine niet langer aan de gestelde eisen voldoet of steeds in storing valt. Daarnaast ontvangt de machine een software-update en wordt deze zorgvuldig gereinigd. Na de revisie is je koffiemachine dan ook weer als nieuw.

Een refurbished of gereviseerde Nespresso pro functioneert uitstekend

Je kunt bij ons voor veel meer terecht dan een revisie van je Nespresso pro machine of de aanschaf van een refurbished model. We leveren namelijk ook pads voor koffiemachines van het Zwitserse koffiemerk Café Royal. Je hebt keuze uit diverse heerlijke smaken en zet zo eenvoudig de lekkerste koffie. Daarnaast kun je bij ons ook een koffiemachine huren. Handig voor een zakelijk evenement of als je eigen machine gerepareerd wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 0111-234000.

Bestel ook meteen goede koffiepads

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page