top of page

Ben je een ondernemer die zoekende is naar een tweedehands koffiemachine voor gebruik in de horeca? Dan hebben wij voor jou de beste opties al klaarstaan. Wij verkopen namelijk het beste op het gebied van refurbished koffieapparaten. Op ons kun je dus rekenen als je zoekt naar een tweedehands koffiemachine in de horeca.

Tweedehands koffiemachine voor in de horeca

Bij Baristocraat zetten we ons iedere dag in om koffieapparaten om te toveren tot hoogwaardige refurbished koffiemachines. Dat doen we zo goed dat onze apparaten ook in professionele omgevingen ingezet kunnen worden. Zodoende bieden wij ook een hoge kwaliteit aan bij onze koffiemachines voor in de horeca. Vanwege het feit dat wij de koffiemachine in feite tweedehands aanbieden, is het mogelijk deze tegen een zeer gunstige prijs aan jouw zaak in de horeca te verkopen. Ons bedrijf streed overigens ook op als koffieleverancier. Als jij je gasten in de horeca heerlijke koffie wil voorschotelen uit je tweedehands koffiemachine, leveren wij ook graag de pads mee. We zorgen voor veel keuze, waardoor je op ons rekent voor je milde koffie. Echter houden je gasten ongetwijfeld ook wel van een bakje sterke koffie. 

Koop bij ons je tweedehands koffiemachine en vergeet de koffie zelf in de horeca niet

Als je vandaag nog je tweedehands koffiemachine voor in de horeca wilt bestellen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Benader ons als je nieuwe koffieleverancier hiervoor snel. Bel naar 0111-234000 om je wensen kenbaar te maken, dan nemen we samen met je door welk van onze apparaten en accessoires het beste bij jouw noden passen.

Bespreek met ons de mogelijke apparaten en accessoires voor jou

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page