top of page

Houd jij van sterke smaken en wil je een koffie bestellen die daarbij past? Kies dan voor Baristocraat. Wij hebben namelijk krachtige koffies in ons aanbod die perfect zijn voor de stevig gebrande koffieliefhebber. Kies ervoor bij ons je sterke koffie te bestellen, kan doen wij de rest.

Sterke koffie bestellen

Houd jij van intense smaken en krachtige bittertonen in je koffie? Koffie die zorgt voor een kopje dat jou een heerlijke boost geeft en je laat genieten van de smaaksensatie? Dan moet je van ons je koffieleverancier maken en via ons je sterke koffie bestellen. Wij zijn namelijk een echte koffiepadspecialist en hebben een mooi aanbod op dat gebied. Natuurlijk is een sterke smaak niet per se voor iedereen weggelegd. Indien dit het geval is, bieden wij ook lekkere milde koffie aan. Zo kun je bij Baristocraat altijd terecht voor de beste koffiesmaken.

Wij zorgen ervoor dat je de ideale sterke koffie kunt bestellen

Neem vandaag nog contact met ons op als je graag de lekkerste sterke koffie wilt bestellen. Wij vertellen je graag meer over de verschillende gradaties die wij voor koffie aanbieden en laten je kennis maken met de merken waarvan wij pads verkopen. Bel naar 0111-234000, zodat je met onze hulp altijd de juiste keuze voor jou maakt.

Bel ons op om je koffiewensen door te geven

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page