top of page

Wil jij graag effectieve reinigingstabletten kopen voor je Thermoplan-koffiemachine? Dan reken je op de hulp en natuurlijk de producten van Baristocraat. Wij houden ons bezig met koffiemachines en hun onderhoud. Hierdoor weten we hoe essentieel het is voor de kwaliteit van de koffie dat je jouw Thermoplan-koffiemachine reinigt met geschikte reinigingstabletten.

Reinigingstabletten voor een Thermoplan-koffiemachine

​De Thermoplan-koffiemachine bestaat uit een fraai staaltje techniek die om hoogwaardig te blijven reinigingstabletten nodig heeft voor zijn koffiemachineonderhoud. Je wilt uiteraard dat je Thermoplan-koffiemachine het toonbeeld blijft van de Zwitserse precisie waarmee hij gebouwd is. Reinigingstabletten voor een koffieapparaat zorgen ervoor dat de binnenkant van de machine in feite schoon blijft. De reinigingstabletten zorgen er namelijk voor dat koffievetten en oliën w

Reinigingstabletten zorgen ervoor dat je Thermoplan-koffiemachine hoogwaardig blijft

Reken op Baristocraat als je graag de beste reinigingstabletten voor je Thermoplan-koffiemachine wilt bestellen. Wij helpen je als onderhoudsspecialist en koffieleverancier natuurlijk graag verder en bieden je indien gewenst assistentie aan om de best aankoop bij ons te doen. Bel naar 0111-234000 en leer alles over onze koffie en onderhoudsoplossingen. 

Benader ons en bespreek je reinigingstabletwensen

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page