top of page

Wil je graag pads voor de koffie op kantoor en zoek je hiervoor de uitzonderlijke kwaliteit die alleen een specialist kan aanbieden? Dan kun jij rekenen op de uitgebreide koffiediensten van Baristocraat. WI zijn namelijk een echte duizendpoot op het gebied van koffie die je, naast apparaatverzorging, ook helpt met het aanschaffen van boonvariaties. Met ons als je specialist beschik je snel over pads voor je eerste tot je laatste kopje koffie van de dag.

Pads voor goede koffie van een specialist

Voor de meeste mensen is koffie veel meer dan een drankje, het drinken van je bakje is als een ritueel; een moment voor jezelf waarmee jij jezelf oplaadt. Om optimaal te genieten, heb jij ook een optimale kwaliteit nodig natuurlijk. Dat is precies wat wij je bij Baristocraat aanbieden met onze pads voor koffie die smaakt alsof hij is bereid door een echte specialist. Wij streven naar een ideale synergie tussen een snelle en betrouwbare service en een heerlijke smaak. Onze koffiepads voor op kantoor horen tot de allerbeste op de markt. Wij hebben niet voor niets onze reputatie verdiend als dé koffieleverancier uit Zeeland.

De pads voor je koffie heb jij zo met ons als je specialist

Wil jij ons inschakelen als je specialist en via ons pads kopen voor het lekkerste kopje koffie? Aarzel dan geen moment langer en plaats bij ons een bestelling. Maak hiervoor contact met ons en laat weten wat jij precies nodig hebt uit ons aanbod, of natuurlijk van onze accessoires. Bel vandaag nog naar 0111-234000. Heb je de pads wel maar werkt je machine niet meer goed? Reken dan op ons voor koffiemachineonderhoud.

Benader ons over onze koffieoplossingen

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page