top of page

Zoek jij naar een betrouwbare en kwalitatieve koffiemachine voor gebruik in de horeca? Laat je dan ontzorgen door Baristocraat. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van refurbished koffiemachines die als fabrieksnieuw functioneren. Wij bieden onze machines en service aan in zakelijke omgevingen zoals de horeca en kantoren. Daarom vind je bij ons zeker je koffiemachine voor in de horeca.

Koffiemachine voor de horeca

Op een koffiemachine die wordt gebruikt in de horeca moet je echt kunnen rekenen. Jouw gasten verwachten namelijk een lekker kopje koffie tijdens het werk in je bar of als ze langskomen voor ontspanning en een goed gesprek onder het genot van een goed bakje. Hiervoor is het belangrijk dat je machine wel altijd gebruiksklaar is en kwalitatieve koffie zet. Als koffieleverancier leveren wij bij Baristocraat ook graag je hoogwaardige koffiemachine voor in de horeca, waarmee jij goede zaken doet.

Een koffiemachine die je gasten in de horeca laat genieten

Ben jij geïnteresseerd in een refurbished koffiemachine van ons bedrijf? Aarzel dan niet langer over een mogelijke aankoop en benader ons om je aanschafwens door te geven. Je bereikt ons door te bellen naar 0111-234000. Plaats dan ook direct je bestelling voor een goede koffiemachine waarop je in de horeca echt kunt rekenen.

Bel ons om je order te plaatsen

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page