top of page

Ben jij op zoek naar een specialist waarvan je hoogwaardige Facotec-accessoires kunt kopen? Dan is je zoektocht bij deze ten einde. Jij zit namelijk zeker goed als je besluit zaken te doen met de specialisten van Baristocraat. Wij zorgen ervoor dat je snel beschikt over jouw Facotec-accessoires.

Facotec-accessoires

Wij zijn een echte specialist als het aankomt op koffiemachineonderhoud. Hiervoor moeten we beschikken over de nodige materialen en accessoires. Zodoende werken we ook met Facotec-accessoires die we je tevens aanbieden om aan te schaffen. Het is onze misse om ervoor te zorgen dat jij iedere dag geniet van het ideale kopje koffie. Als het gebruik van de juiste Factotec-accessoires dat voor jou mogelijk maakt, dan bieden wij je deze als machinespecialist en koffieleverancier met plezier aan je aan. Zo zorg jij er met onze hulp voor dat je Factotec-koffiemachines altijd perfect functioneren.  

Reken op ons voor je Facotec-accesories

Heb jij Facotec-accessoires nodig, bijvoorbeeld voor het onderhoud van je Facotec-espressopadmachine? Dan reken je dus op de diensten van Baristocraat. Als jij snel ontzorgd wil worden op het gebied van koffie, moedigen wij je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Aarzel niet en benader ons door te bellen naar 0111-234000.  

Bel ons op en plaats je accessoire-order

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page