Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

Service Nespresso

Wanneer je koffiemachine van Nespresso ouder is dan vijf jaar stopt de service die Nespresso aanbiedt. Gelukkig kun je dan voor onderhoudsbeurten of reparaties nog wel bij ons terecht. Wij zijn Baristocraat en wij bieden de service die je nodig hebt op elke Nespresso Professional machine die er bestaat. Dit kan variëren van een grondige schoonmaakbeurt tot een complete revisie; in onze werkplaats beschikken we over de nodige apparatuur om allerlei servicewerkzaamheden uit te voeren.

Benieuwd naar onze producten?

Uitgebreide service op elke Nespresso Professional machine die bestaat

Wanneer je een Nespresso Professional machine aanschaft, wil je hier natuurlijk ook graag de nodige service bij hebben. Helaas stopt de service van Nespresso al na vijf jaar. Vanaf dat moment, maar het kan natuurlijk ook eerder, nemen wij deze service van Nespresso graag over. Dit houdt in dat je ons voor alle onderhoudsbeurten, maar ook voor eventuele reparaties, in kunt schakelen. Wij hebben inmiddels voldoende ervaring en kennis over elk type Nespresso Professional machine, dat we uitgebreide en betrouwbare service kunnen verlenen. Bovendien kun je bij ons terecht voor het inwisselen van je oude koffiemachine of voor het huren van een van onze refurbished Nespresso machines.

Bestel ook je koffiepads via onze online winkel

Wat is een koffiemachine zonder koffie? Juist, niks. Daarom bieden we bij Baristocraat ook de beste koffiepads aan van Cafe Royal. Deze koffiepads zijns speciaal gemaakt voor in diverse Nespresso apparaten en zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Ga je voor Lungo, Lungo Forte, Espresso Forte, Ristretto of Decaffeinato? Al deze smaken bestel je heel gemakkelijk in onze online winkel. Heb je nog vragen over de verschillende smaken die we aanbieden? Of wil je meer weten over de onderhoudsbeurten of reparaties die wij uit kunnen voeren? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons via het telefoonnummer 0111-234000 of via het contactformulier.

NEEM CONTACT OP

De Roterij 14
4328 BA Burgh-Haamstede

0111-234000

Koffietafel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.