top of page
Nesprresso service
Nespresso koffiemachie

Heb jij een Nespresso die je graag een revisie laat ondergaan, zodat hij weer net zo goed is als de nieuwe machines? Dan kun jij dat laten doen door de experts van Baristocraat. Wij werken dag in, dag uit met oudere machines die we tot nieuwstaat opknappen en vervolgens gebruiksklaar weer aan hun eigenaren geven.

Revisie voor de machines van Nespresso

​Als je Nespresso Professional-machine niet meer zo goed werkt is het echt niet nodig om hem direct te vervangen. Vaak zijn de machines van Nespresso weer zo goed als nieuw te maken aan de hand van een deskundig uitgevoerde revisie. Die voeren wij als experts bij revisies en koffiemachineonderhoud graag voor je uit. We zorgen voor vervangende onderdelen of nieuwe accessoires die van jouw machine weer een apparaat maken die heerlijke koffie zet. Alle machines van Nespresso die wij behandelen, geven wij pas weer terug aan hun eigenaren als ze een complete en perfecte revisie hebben ondergaan; daar reken je op als je voor ons kiest als je machinespecialist en koffieleverancier. Dat doen we voor vrijwel alle apparaten van dit merk. Denk maar een aan een revisie van de Gemini CS200.   

Jouw Nespresso ondergaat bij ons dé revisie op het gebied van machines voor koffie

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw Nespresso te bespreken en een revisie aan te vragen zoals wij die voor al onze machines verzorgen. Wij staan voor een snelle service, goed onderhoud en de zekerheid dat we kwaliteit leveren. Bel ons daarom direct op 0111-234000 en voor je het weet geniet je weer van de koffie uit je apparaat.

Kies voor snelheid en zekerheid bij je revisie

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page