top of page
Koffiepads voor kantoor

Nieuwe en refurbished modellen

Snelle service

Koffie voor een vaste prijs

Onderhoud voor uw Nespresso CS100

Op Baristocraat rekent u wanneer uw Nespresso CS100 kwalitatief onderhoud nodig heeft. Ons bedrijf vindt dat ook oudere koffiemachinemodellen onderhoud verdienen, zelf als de originele producent dat niet meer aanbiedt. In de jaren dat wij actief zijn, hebben wij al vele klanten mogen helpen om hun machines weer in nieuwstaat te brengen.

Bent u op zoek naar een Nespresso CS100 die onderhoud nodig heeft?

Wanneer u een Nespresso CS100 hebt staan die onderhoud nodig heeft, komen we direct na uw aanvraag in actie. We bekijken wat er aan de hand is en vinden altijd een oplossing voor de uitdagingen die we tegenkomen. Daarnaast zorgen we er als koffieleverancier voor dat u binnen een kortste tijd weer geniet van een kopje koffie uit uw eigen apparaat. Ook andere modellen van het merk weten wij te repareren. Wij zijn namelijk een echte expert in het onderhoud van Nespresso. Als uw machine niet meer te redden is, schaft u ook eenvoudig een revisiemodel van de CS100 aan.

Onze specialisten verzorgen het onderhoud van uw Nespresso CS100

Kies voor Baristocraat wanneer u een Nespresso CS100 hebt die wel wat onderhoud kan gebruiken. Benader ons direct om de mogelijkheden voor reparaties te bespreken en ontvang ook direct simpele instructies die verder onderhoud vergemakkelijken. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij pakken uw Nespresso Gemini CS100 Pro of andere apparaat gelijk aan.

Neem contact met ons op voor onderhoud

bottom of page