top of page

Heb jij nieuwe Café Royal Ristretto-pads nodig? Dan vind en bestel je ze bij Baristocraat. In ons bedrijf vind je namelijk gepassioneerde koffieleveranciers die graag hun best doen om ervoor te zorgen dat jij thuis een heerlijk kopje koffie kunt drinken. Dat doen we onder andere door je de mogelijkheid aan te bieden om Café Royal Ristretto-pads aan te bieden.

Café Royal Ristretto-pads

Bij Café Royal draait het allemaal om een goede smaak en dat proef je direct als je koffie drinkt. Deze pads herken je aan hun karakteristieke, krachtige koffiesmaken en intense aroma’s. Het is dus echt genieten geblazen voor de echte koffieliefhebber als ze de koffieproducten van Café Royal drinken. Café Royal Ristretto-pads zijn, net als de andere producten van het merk, volledig compatibel met Nespresso-machines en Nescafé Dolce Gusto-systemen. Wil jij de intense smaak van Café Royal Ristretto-pads zelf ervaren? Dan zijn wij de koffieleveranciers voor jou!

Bestel bij ons je Café Royal Ristretto-pads

Baristocraat is dé koffiepadsleverancier voor jou. Dat maakt ons ook het ideale bedrijf om je Café Royal Ristretto-pads van te kopen. Aarzel daarom niet om bij ons je Café Royal-koffie te bestellen. Wij staan te allen tijde voor je klaar. Bel naar 0111-234000 voor extra informatie en begeleiding bij jouw aankoop.

Benader ons voor onze koffiepadopties

Café Royal koffie

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page