Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

Welke koffiemachine past bij mij?

Vraag jij jezelf af; welke koffiemachine past bij mij? Dan helpt Baristocraat uit Burgh-Haamstede, nabij Middelburg je graag. Je hebt bij ons de keuze uit diverse gereviseerde en nieuwe koffiemachines van Nespresso en Aequinox. Hierdoor is er altijd wel een machine die perfect op jouw wensen aansluit.

Benieuwd naar onze producten?

Welke koffiemachine past het best bij mij qua specificaties?

Als je je afvraagt ‘welke koffiemachine past het best bij mij?’ dan is het slim om eens op je gemak ons aanbod te bekijken. Per machine hebben we alle belangrijke specificaties voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies hoeveel zeteenheden de machine heeft, wat de afmetingen zijn en hoeveel de machine weegt. Ook vind je eenvoudig terug welke koffies je met een bepaalde machine kunt zetten.  Twijfel je tussen verschillende machines? Dan voorzien we je uiteraard graag van advies op maat.

Ruil je huidige machine in of laat deze reviseren

Wanneer je al een koffiemachine hebt en je jezelf afvraagt ‘welke nieuwe koffiemachine past het best bij mij?’, dan kan het ook een oplossing zijn om je oude in te ruilen voor een soortgelijk model. Het is zelfs mogelijk om je machine door ons te laten reviseren. We beschikken namelijk over het juiste gereedschap, de benodigde software en professionele reinigingsmiddelen. Als je ons inschakelt voor een revisie, maken we je apparaat grondig schoon en vervangen we de onderdelen door nieuwe, originele onderdelen. Daarnaast krijgt de machine een software-update zodat jij weer de lekkerste koffie zet.

Ontdek jouw ideale koffiemachine

Vraag jij je af ‘welke koffiemachine past bij mij?’ en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000. We voorzien je graag van advies en helpen je om jouw ideale koffiemachine te vinden. Daarnaast zijn we ook jouw koffieleverancier. We werken namelijk samen met Café Royal, een Zwitsers koffiemerk dat heerlijke koffie produceert voor Nespresso machines.

NEEM CONTACT OP

De Roterij 14
4328 BA Burgh-Haamstede

0111-234000

Koffietafel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.