Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

Refurbished Aguila machine reparatie

Ben je in het bezit van een refurbished Nespresso Aguila die toe is aan reparatie? En zoek je daarom een expert die ook oudere machines kan opknappen? Voor dit soort werkzaamheden staat het team van Baristocraat graag voor je klaar. In tegenstelling tot Nespresso zelf, nemen wij ook machines aan die ouder zijn dan vijf jaar. Wij geloven er namelijk in dat deze machines met een juiste opknapbeurt nog vele jaren goed werken. Dat scheelt je weer in de aankoop van een nieuwe koffiemachine!

Benieuwd naar onze producten?

Laat de reparatie van jouw refurbished Aguila machine over aan de specialist

Wanneer jouw refurbished Aguila machine niet meer naar behoren werkt, kun je de reparatie ervan het beste overlaten aan een specialist. Alleen dan ben je er namelijk van verzekerd dat je machine na de reparatie weer jarenlang meegaat. Wat begon als een hobbyklus is uitgegroeid tot een ware organisatie: Baristocraat. Inmiddels hebben we genoeg ervaring opgebouwd om waardevolle reparaties en onderhoudsbeurten uit te voeren op alle soorten Nespresso apparaten. We beschikken zelfs over een werkplaats met de nodige gereedschappen, software en schoonmaakapparatuur.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat wij voor jouw refurbished Aguila machine kunnen betekenen wat betreft de reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000 of door het contactformulier in te vullen. Wij kijken graag wat we voor je kunnen doen!

NEEM CONTACT OP

0111-234000

De Roterij 14
4328 BA Burgh-Haamstede

Koffietafel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.