top of page
Nesprresso service
Nespresso koffiemachie

​Ben jij op zoek naar een goede ontkalkingsset voor een apparaat van Nespresso? Dan vind je deze zonder enig probleem in het brede assortiment van Baristocraat. Wij hebben namelijk een assortiment dat volledig is gewijd aan het onderhoud en verkoop van hoogwaardige koffieapparaten. Zodoende hebben we ook de nodige accessoires toegevoegd aan ons aanbod.

Ontkalkingsset Nespresso

De meeste mensen zullen er niet direct aan denken, maar een ontkalkingsset voor je Nespresso horen tot de allerbelangrijkste accessoires voor deze apparaten. Als koffie wordt gezet, ongeacht in wat voor een soort machine, ontstaat er steeds meer kalkaanslag. Het is essentieel om deze van tijd tot tijd de verwijderen gedurende het koffiemachineonderhoud. Zo bewaak je de smaak van jouw koffie en is het mogelijk om te blijven genieten. Als jij een ontkalkingsset wilt aanschaffen voor je Nespresso Professional-machine, doe je dit natuurlijk bij ons. Wij hebben namelijk het meest toereikende aanbod en zorgen voor de beste service.

Nespresso Professional pads in diverse smaken

Reken op het assortiment van Baristocraat, dé koffiemachine-expert en koffieleverancier, voor al jouw ontkalkingsset van Nespresso. Wij bieden je dit accessoire aan voor een mooie prijs, zodat jij de kwaliteit van je koffie waarborgt, maar zorgen ervoor dat je nooit te veel betaald. Bestel door te bellen naar 0111-234000. Wij komen graag met je in contact.

Bel ons en bespreek de mogelijkheden

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page