top of page
Nesprresso service
Nespresso koffiemachie

Heeft jouw Nespresso onderhoud nodig? Dan komt Baristocraat als geroepen. Wij bieden namelijk onderhoudsservices aan op alle Nespresso-machines. Hieronder verstaan we ook de machines die ouder zijn dan vijf jaar. Nespresso zelf verleent geen onderhoud meer als de machines zoveel jaar in gebruik zijn geweest en daarom doen wij het nu voor je. Wij vinden het namelijk zonde dat men goede apparatuur weg moet gooien, omdat deze niet meer onderhouden of gerepareerd wordt.

Nespresso onderhoud

Bij Baristocraat beschikken we over een werkplaats waar we al het koffiemachineonderhoud uitvoeren. Hier hebben we allerlei gereedschap, software en schoonmaakapparatuur paraat. Dat hebben we nodig om voor je Nespresso-onderhoud te kunnen verrichten. Ook oude machines die mensen hebben ingewisseld, knappen we hier op. Heeft jouw Nespresso onderhoud nodig, maar zou je in plaats daarvan graag bijvoorbeeld een Nespresso CS100 kopen? Dan is de refurbished versie die wij aanbieden zeker wat voor jou. Natuurlijk verkopen we ook andere refurbished apparaten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Nespresso CS220. Wellicht past een Thermoplan-koffiemachine wel helemaal bij jou.

Jouw Nespresso krijgt onderhoud vanuit onze werkplaats

Heb je nog vragen over het onderhoud voor jouw Nespresso of over de koffiemachines en accessoires die wij opknappen en verkopen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar 0111-234000. Wij beantwoorden met plezier al je vragen en vertellen graag meer over de mogelijkheden. Laat ons als jouw koffieleverancier weten wat we voor je kunnen betekenen, dan gaan wij voor jou aan de slag!

Neem bij vragen contact met ons op

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page