top of page
Nesprresso service
Nespresso koffiemachie

Op Baristocraat kun je rekenen als je Nespresso CS100 kwalitatief onderhoud nodig heeft. Ons bedrijf vindt dat ook oudere koffiemachinemodellen onderhoud verdienen, zelf als de originele producent dat niet meer aanbiedt. In de jaren dat wij actief zijn, hebben wij al vele klanten mogen helpen om hun machines weer in nieuwstaat te brengen.

Onderhoud voor je Nespresso CS100

Onze hoogwaardige service voor oudere koffieapparaten bieden wij jou natuurlijk ook zeer graag aan. Als jij daarom nog een Nespresso CS100 hebt staan die onderhoud nodig heeft, komen we direct na je aanvraag in actie. We bekijken wat er loos is en vonden altijd een oplossing voor de uitdagingen die we tegenkomen. Daarnaast zorgen we er als machine-experts en koffieleveranciers voor dat jij binnen een korte tijd weer geniet van een kopje koffie uit je eigen apparaat. Als de machine niet meer te redden blijkt, zit je bij ons goed voor een revisiemodel van de CS100. Ook andere modellen van het merk weten wij te repareren. Wij zijn namelijk een echte expert bij het onderhoud van Nespresso.

Laat je Nespresso CS100 opknappen met ons onderhoud

Kies voor Baristocraat als je een Nespresso CS100 hebt die wel wat onderhoud kan gebruiken. Benader ons direct om de mogelijkheden voor reparaties, machines en accessoires te bespreken en ontvang ook direct simpele instructies die verder onderhoud vergemakkelijken. Bel naar 0111-234000.

Neem vandaag nog contact met ons op

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page