Refurbished Nespresso Professional machines

Voor refurbished Nespresso Professional machines ben je bij Baristocraat op de goede plaats. Bij ons worden geregeld oude machines ingeruild tegen nieuwere exemplaren. De oude machines knappen wij vervolgens helemaal op, zodat ze weer als nieuw zijn en weer jaren mee kunnen. We zijn dit bedrijf gestart omdat Nespresso zelf geen onderhoudsbeurten of reparaties uitvoert op machines die ouder zijn dan vijf jaar. Dit vinden wij eeuwig zonde, omdat ook oudere machines nog prima te repareren zijn. In onze geoutilleerde werkplaats beschikken we over al het nodige materiaal om elke machine op te kunnen knappen. Denk hierbij aan gereedschap, software en schoonmaakapparatuur. Bespaar jezelf een hoop kosten door een van onze refurbished Nespresso Professional machines met pads te kopen.

Kies uit diverse refurbished Nespresso Professional machines

Bij ons kun je kiezen tussen allerlei soorten refurbished Nespresso Professional machines, zoals de Nespresso Aguila of de professionele Nespresso CS220. Dit laatste model, de Nespresso CS220, is een compacte maar wel professionele koffiemachine. Deze alleskunner beschikt over twee zeteenheden, een geïntegreerde melkopschuimer en een thee-uitloop. De professionele CS220 is een van de meest elegante Nespresso machines die je de keuze biedt uit maar liefst vijftien verschillende smaken pads uit de volgende categorieën:

  • Ristretto

  • Espresso

  • Lungo

  • Decaffeinato

Ontdek ons actuele aanbod online

Natuurlijk kun je naast deze professionele Nespresso CS220 nog een hoop andere refurbished Nespresso Professional machines bij ons kopen. Of wat dacht je ervan om eens een van onze Nespresso machines te huren, waar je direct zelf pads bij kunt bestellen? Dit is ideaal wanneer je voor bijvoorbeeld een evenement een professionele koffiemachine nodig hebt. De pads waar je uit kunt kiezen zijn van het Zwitsere merk Café Royal, die speciale koffiepads heeft ontwikkeld voor in Nespresso machines. Heb je interesse in het kopen of huren van een van onze refurbished Nespresso Professional machines? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.