Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

Nespresso Professional pads

Wie een Nespresso Professional koffiemachine heeft, zoals een Nespresso Zenius, heeft natuurlijk ook goede pads nodig. Maar waar zijn deze pads voor Nespresso Professional koffiemachines te koop? Bij Baristocraat natuurlijk! Bij ons kun je niet alleen terecht voor onderhouds- en reparatiebeurten aan je koffiemachine, maar ook voor het kopen van koffiepads. Wij zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Café Royal. Dit merk produceert heerlijke koffiepads die speciaal gemaakt zijn voor in Nespresso machines.

Benieuwd naar onze producten?

Nespresso Professional pads in diverse smaken

Op onze website, waar onze Nespresso Professional pads te koop zijn, vind je ons assortiment aan koffiepads. Café Royal heeft diverse smaken koffiepads gecreëerd die allemaal geschikt zijn voor in een Nespresse machine, waaronder:

  • Café Royal Lungo: Een romige koffie met een ronde, volle body. Deze koffie is gemaakt van 100% Arabica-bonen en bevat subtiele nootachtige- en chocoladeachtige tonen, gecombineerd met een licht karamelaroma.

  • Café Royal Lungo Forte: Een aromatisch gebrande koffie met een intense, lang aanhoudende smaak.

  • Café Royal Espresso Forte: Een smaakvolle koffie waarin fruitige aroma’s en een vleugje pure chocolade een bijzondere smaak creëren.

  • Café Royal Ristretto: Koffie met een intensief aroma en een krachtige smaak, waarbij de zwarte bosvruchten zorgen voor een geraffineerd accent.

  • Café Royal Decaffeinato: Een lichte koffie met een mild aroma. De koffie bevat een fris zuurtje waarmee de juiste balans wordt gevonden.

Waarom je voor Café Royal moet kiezen

Wanneer je in het bezit bent van een Nespresso Professional koffiemachine, zoals de Nespresso Zenius, kun je het beste je koffiepads via onze website bestellen, waar de pads van Café Royal te koop zijn. Waarom Café Royal een goede keuze is, heeft diverse redenen. Ten eerste is Café Royal een merk van een van de grootste koffiebranderijen van Zwitserland: Delica AG. Dit merk staat al ruim zestig jaar bekend om de perfecte koffie die ze branden. Daarnaast worden de Café Royal pads op een duurzame manier geproduceerd, waarbij mens en natuur in het middelpunt staan. En natuurlijk zullen de smaken van Café Royal ook nooit teleurstellen. Het assortiment wordt voortdurend verder ontwikkeld.

Bestel pads voor de Nespresso Zenius en andere koffiemachines

Ben je in het bezit van een Nespresso Zenius, een Nespresso Aguila 420 of een andere Nespresso koffiemachine en wil je weten waar de beste pads te koop zijn? Zoek dan niet verder en bestel je pads via onze webwinkel. Heb je nog vragen over ons assortiment of over de bestelprocedure? Neem dan contact met ons op via 0111-234000 of via het contactformulier.

NEEM CONTACT OP

0111-234000

De Roterij 14
4328 BA Burgh-Haamstede

Koffietafel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.