Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

Nespresso onderhoud

Is jouw Nespresso CS100 toe aan onderhoud? Dan komt Baristocraat als geroepen. Wij bieden namelijk onderhoudsservices aan op alle Nespresso machines. Hieronder verstaan we ook de machines die ouder zijn dan vijf jaar. Nespresso zelf voert op deze oudere koffiemachines geen onderhoud meer uit en daarom zijn wij hiermee begonnen. Wij vinden het namelijk zonde dat men goede apparatuur weg moet gooien, omdat deze niet meer onderhouden of gerepareerd wordt.

Benieuwd naar onze producten?

Nespresso onderhoud vanuit onze werkplaats

Bij Baristocraat beschikken we over een werkplaats waar we al het onderhoud uitvoeren. Hier hebben we allerlei gereedschap, software en schoonmaakapparatuur paraat. Dit hebben we nodig om goed onderhoud te kunnen verrichten op jouw Nespresso CS100 of andere koffiemachine. Ook oude machines die mensen hebben ingewisseld, knappen we hier op. Heeft jouw koffiemachine geen onderhoud nodig, maar zou je in plaats daarvan graag een Nespresso CS100 erbij kopen? Dan is de refurbished Nespresso CS100 zeker wat voor jou. Natuurlijk verkopen we ook andere refurbished apparaten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Nespresso CS220 of van een Thermoplan koffiemachine?

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je nog vragen over onze service of over de koffiemachines die wij opknappen en verkopen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar 0111-234000 of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden met plezier al je vragen en vertellen graag meer over de mogelijkheden. Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen, dan gaan wij voor jou aan de slag!

NEEM CONTACT OP

De Roterij 14
4328 BA Burgh-Haamstede

0111-234000

Koffietafel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.