Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

Nespresso Aguila 420 zo goed als nieuw

Ben je op zoek naar een tweedehands Nespresso Aguila 420 die zo goed als nieuw is? Zoek niet verder en laat je verrassen door de refurbished koffiemachines van Baristocraat. In onze geoutilleerde werkplaats beschikken we over al het gereedschap, alle software en al de schoonmaakapparatuur die nodig is om een Nespresso Aguila 420 of een andere koffiemachine weer zo goed als nieuw te maken. De oude apparaten die we binnenkrijgen knappen we dusdanig op, zodat ze weer jaren mee gaan. Word jij de nieuwe eigenaar van een van deze prachtige koffiemachines?

Benieuwd naar onze producten?

Reparatie en onderhoud aan jouw eigen Nespresso machine

Ben je al in het bezit van een Nespresso koffiemachine, maar heeft deze kuren en wil je ‘m daarom laten repareren of onderhouden? Neem ook dan zeker contact met ons op. Wij maken jouw Nespresso Aguila 420 of welke Nespresso koffiemachine dan ook weer zo goed als nieuw in onze werkplaats. In tegenstelling tot Nespresso, repareren en onderhouden wij ook machines die ouder zijn dan vijf jaar. Wij vinden het namelijk zonde van het geld om je na die tijd weer een nieuwe machine te laten kopen. Na een nauwkeurige reparatie kan jouw machine namelijk weer jaren mee!

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat Baristocraat voor jou kan betekenen? Of wil je weten hoe wij ervoor zorgen dat jouw Nespresso Aguila 420 of andere koffiemachine weer zo goed als nieuw is? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0111-234000 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

0111-234000

De Roterij 14
4328 BA Burgh-Haamstede

Koffietafel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.