Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

Lungo koffiepads en andere smaken van Café Royal

Bij Baristocraat kun je terecht voor heerlijke Lungo koffiepads van Café Royal, maar ook voor bijvoorbeeld Lungo Forte pads en Ristretto pads. Alle smaakvolle varianten van Café Royal kun je eenvoudig bij ons online bestellen, omdat we een samenwerking met hen zijn aangegaan. Wij geloven in de kracht van Café Royal en hun innovatieve houding in het vinden van de beste smaakcombinaties. Niet voor niets is Delica AG (het moederbedrijf van Café Royal) uitgegroeid tot een van de grootste koffiebranderijen van Zwitserland. Naast de kwaliteit van de koffie en de krachtige en innovatieve smaken staat dit merk voor duurzaamheid. Bij de productie van de koffie houden ze rekening met mens en milieu. Genoeg redenen dus om Lungo koffiepads of een van de andere smaken van Café Royal, zoals Lungo Forte of Ristretto pads, te bestellen.

Benieuwd naar onze producten?

De eigenschappen van Lungo koffiepads en andere varianten

Om te weten welke koffiepads je het beste kunt bestellen, is het natuurlijk wel handig te weten waarin de verschillende smaken zich onderscheiden. Zo zijn de Lungo koffiepads ideaal voor liefhebbers van nootachtige en chocoladeactige smaken, in combinatie met karamelaroma. Houd je meer van een krachtige smaak en een intensief aroma? Dan passen de Café Royal Ristretto pads beter bij jou. Of wil je liever een aromatisch gebrande koffie met een intense, lang aanhoudende smaak? Dan zijn de Café Royal Lungo Forte pads de beste keuze. Ontdek de verschillende smaken door hun beschrijving te lezen. Welke smaak past het beste bij jou?

Bestel deze koffiepads voor in je Nespresso machine

Uniek aan de koffiepads van Café Royal is dat ze compitabel zijn gemaakt voor alle Nespresso machines. Welke Nespresso koffiemachine je ook hebt, of dit nu een Nespresso Gemini Pro of een Nespresso Aguila 420 is, deze koffiepads zijn er uitermate geschikt voor. Ga jij voor de Lungo koffiepads van Café Royal, voor de Lungo Forte pads of toch liever voor de Ristretto pads? Maak je keuze en plaats je bestelling vandaag nog. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000 of het contactformulier in te vullen.

NEEM CONTACT OP

0111-234000

De Roterij 14
4328 BA Burgh-Haamstede

Koffietafel
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Baristocraat.