top of page

​Wij zijn de specialist die jij nodig hebt om het onderhoud voor je koffieapparaat uit te voeren. Bij Baristocraat werken we namelijk iedere dag aan koffiemachines die we repareren, verzorgen en reviseren. Op deze manier hebben we al heel wat klanten ontzorgd. Ook jij zit daarom bij ons helemaal goed voor het onderhoud van je koffiezetapparaat.

Onderhoud voor je koffiezetapparaat

Niets heeft het eeuwige leven, ook koffiemachines niet. Met de juiste hulp is het echter wel mogelijk om de levensduur van je koffieapparaat significant te verlengen. Hiervoor heb je de hulp van een specialist op het gebied van koffiemachineonderhoud nodig. Laat dat nu precies zijn wat wij bij Baristocraat zijn; een machine-expert en koffieleverancier. Ook het onderhoud van jouw koffiezetapparaat weten wij zonder enige twijfel uit te voeren. Zo geniet je snel weer van je koffie zonder zorgen over de kwaliteit van je apparaat. Mocht het zo zijn dat je apparaat vervangen dient te worden, bieden we je voor een scherpe prijs refurbished koffiemachines aan.

Nespresso Professional pads in diverse smaken

​Buiten het feit dat je bij ons aanklopt voor het onderhoud van je koffiezetapparaat, reken je ook op onze accessoires. Deze zijn namelijk erg handig voor thuisonderhoud. Bestel bij ons bijvoorbeeld ook reinigingstabletten voor een Thermoplan-koffiemachine. Bel ons op 0111-234000 om het onderhoud te bespreken. Dit verzorgen wij voor alle merken die we aanbieden; van Nespresso tot Aequinox.  

Bel ons snel op

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page