top of page

Jij geniet van ieder kopje als jij je koffie zet met Espresso Classico-pads. Je vindt deze heerlijke koffieoptie in het prachtige assortiment van Baristocraat. Wij zijn een echte koffiespecialist die jou aantrekkelijke opties aanbiedt én tegen een mooie prijs. Kies daarom voor onze Espresso Classico-pads.

Espresso Classico-pads

Bij Baristocraat focussen we op het voorzien van kantoren met de lekkerste koffie. Daarom bieden we een aantrekkelijk en volledig concept aan om je te voorzien van heerlijke Espresso Classico-pads. Wij zorgen namelijk voor een professionele koffiemachine van Nespresso of een ander hoogwaardig merk. Vervolgens reken je op ons voor het koffiemachineonderhoud én natuurlijk op de koffie zelf. Zo zorgen we ervoor dat je altijd geniet van je Espresso Classico-pads en jij je bakje nooit hoeft te laten staan, omdat je machine niet werkt of je voorraad op is. En dat alles bieden wij je als je koffieleverancier aan tegen een vast prijs, zodat jij niet voor verassingen komt te staan.

Espresso Classico-pads voor een mooie vaste prijs

Wil jij ontzorgd worden op koffiegebied en vervolgens genieten van de tijdloze smaak van Espresso Classico-pads? Dan zit jij helemaal goed bij Baristocraat. Wij staan voor je klaar. Neem snel contact met ons op om onze oplossingen op het gebied van koffie te bespreken. Bel vandaag nog naar 0111-234000.

Benader ons voor koffieontzorging

Machine onderhoud

Refurbished machines

Geschikte koffiepads

bottom of page