Menu
Your Cart
Nu verkrijgbaar een Nespresso Professional* alternatieve koffiemachine.

Nespresso CS220 Revisie

Nespresso CS220 Revisie
Extra Info
Nespresso CS220 Revisie

Note this price is for someone who owns a Nespresso CS220 and wants to have it overhauled.


De Nespresso Pro Gemini CS 220 koffiemachine is een compacte maar elegante alleskunner. De Nespresso CS 220 kan het best worden omschreven als een compacte maar elegante ‘high performance’ alleskunner. De CS 220 heeft de beschikking over 2 zeteenheden, een geïntegreerde melkopschuimer en een thee uitloop. Met slechts 1 druk op de knop bereidt u binnen 40 seconden een superieure Grand Cru. De Nespresso CS 220 beschikt verder over twee 3 liter waterreservoirs en twee capsule opvangbakken voor elk 35 capsules. De rvs thermoskan met een inhoud van 1 liter houdt uw melk koel tot maximaal 8 uren. In combinatie met de Nespresso Cappuccino Kit (separaat verkrijgbaar) was melk opschuimen en hygiënisch werken nog nooit zo eenvoudig. Café Royal & Nespresso biedt u de keuze uit maar liefst 15 koffievariëteiten welke vallen in één van de volgende vier categorieën:

 

Ristretto (25 ml)

Espresso (40 ml)

Lungo (110 ml)  

Decaffeinato (40 en 110 ml).

Machines
brand Nespresso Professional
type Gemini CS200
color zwart
weight KG 19.5
voltage 220
wattage 2410
dimensions 56x42x37

Wanneer je in het bezit bent van een Nespresso CS220 kan je deze laten reviseren, een Revisie van een machines is eigenlijk niks anders dan een restauratie met nieuwe originele onderdelen. Er wordt voor een revisie gekozen als de machine te veel storingen heeft, je een machine wilt die aan de nieuw geleverde eisen moet voldoen. De Nespresso Professional machine krijgt een volledige "update". Wat doen wij precies eigenlijk bij een volledige revisie.


 • Intern & Extern volledig reinigen machine.
 • Alle onderdelen met kalk worden speciaal professioneel ultrasoon gereinigd. (medische instrumenten worden ook op deze manier gereinigd).
 • De volledige demontage van de de zetgroep en revisie hiervan inclusief alle seals.
 • Vervangen alle siliconen rubbers van de hogedruk slangen.
 • Het ontkalken van het thermoblokken, en controleren op juiste werking anders vervangen (meerprijs*).
 • Het reinigen van de hogedruk pompen en meten op juiste werking middels geavanceerde tool welke controleert op de juiste druk voor de Nespresso machine, vervangen (meerprijs*).
 • Software update uitvoeren.
 • Uitvoerige controle op de juiste werking.
 • De mogelijkheid van een tijdelijke leenmachine tijdens de revisie.
 • Speciaal geprepareerde verzendkist om eenvoudig de machine te versturen.
 • Uitgebreide handleiding meegeleverd.

Optioneel kan er ook voor gekozen worden om de afneembare waterbakken, capsule en water opvangbakken te vernieuwen. Kijk in de keuzelijst voor de meerprijs.

275.00

Available Options

Newsletter

Englisch

* E-Mail:

* First Name:

Baristocraat