Menu
Your Cart
Nu verkrijgbaar een Nespresso Professional* alternatieve koffiemachine.

Aequinox

Met de nieuwe Aequinox Java Professional machine zit je ook bij Baristocraat op de goede plaats. Deze nieuw geïntroduceerde machine werkt met de office pads van Nespresso* en Café Royal* 

Kies uit de nieuwste Aequinox Java Professional machine

De Aequinox Java professional  is een elegante machines die je de keuze biedt om uit maar liefst vijftien verschillende smaken pads uit de volgende categorieën:

  • Ristretto
  • Espresso
  • Lungo
  • Decaffeinato

Ontdek ons actuele aanbod online

Natuurlijk kun je naast deze nieuwe professionele Aequinox Java ook kiezen voor een een refurbished Nespresso Professional machines. Of wat dacht je ervan om eens een van onze Nespresso machines te huren, waar je direct zelf pads bij kunt bestellen? Dit is ideaal wanneer je voor bijvoorbeeld een evenement een professionele koffiemachine nodig hebt. De pads waar je uit kunt kiezen zijn van het Zwitsere merk Café Royal, die speciale koffiepads heeft ontwikkeld voor in Nespresso machines. Heb je interesse in het kopen of huren van een van onze refurbished Nespresso Professional machines? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-234000 of het contactformulier in te vullen.

Brand: Aequinox Model: Java
Uniek voor Nespresso Professional koffiegebruikers. Wij hebben als eerste een Nespresso Professional compatibel koffiemachine in ons programma. Deze Eaquinox machine is speciaal ontwikkeld om koffie pads van Café Royal en Nespresso te verwerken.De Java is een professionele koffiemachine en past..
1,045.00
Brand: Aequinox Model: Java Fridge
* One Touch High Speed & ZeroWidth Cappuccino-systeem.*koelkast welke gekoppeld wordt aan de Java om het Cappuccino-systeem constant te voorzien van verse melk...
445.00
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)

Newsletter

Englisch

* E-Mail:

* First Name:

Baristocraat