top of page
cup-coffee-coffee-beans.jpg

Aequinox

Aequinox

Met de Aequinox Java zet je heerlijke espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s en nog veel meer. Je kunt de machine namelijk eenvoudig aansluiten op het cappuccinosysteem. Hiermee is handmatig melk opschuimen verleden tijd en zet je in een mum van tijd de lekkerste koffie. Het systeem is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Wat wil je nog meer van je koffiemachine?

Geniet nog langer van je machine dankzij onderhoud en revisie

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je Aequinox genieten. Hier helpen we je bij Baristocraat uit Burgh-Haamstede, nabij Middelburg graag bij. Je kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor een nieuwe of refurbished koffiemachine, we staan ook voor je klaar met onderhoud, koffiezetapparaatreparaties en revisie. We beschikken over alle benodigde software, gereedschappen en schoonmaakapparatuur om je machine weer zo goed als nieuw bij je af te leveren. Op die manier haal je nog meer uit je koffiemachine! Kies daarom voor ons als je koffieleverancier.

Een koffiemachine van Aequinox die perfect bij je past

Naar wat voor Aequinox koffiemachine ben je op zoek? Houd je bijvoorbeeld van een Aequinox Java? Wil je enkel de machine zelf of wil je er een bijpassende koelkast of een ander accessoire bij? Deze laatste optie is vooral erg handig wanneer je regelmatig cappuccino’s en latte macchiato’s met de machine wilt maken en er zeker van wilt zijn dat de melk goed blijft. Je hoeft dan namelijk niet de melk steeds opnieuw uit de koelkast te halen wanneer je deze nodig hebt, maar kunt het pak aan de machine verbinden terwijl deze in de koeling staat.

Laat je adviseren over de machines van Aequinox

Twijfel je welke koffiemachine het best bij je past? Dan voorzien we je natuurlijk graag van advies. Als koffiemachinespecialist weten we precies welke machine perfect op jouw wensen aansluit: of dit nu een Nespresso machine is of een Aequinox. Wil je meer weten over onze machines, over de koffiemachine-inruilmogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 0111-234000.

bottom of page